„ТАБЛЕТИ И ПАМЕТНИ ТЕЛЕФОНИ – УПОТРЕБА НА МОБИЛНИ УРЕДИ КАКО ЕДУКАТИВНИ АЛАТКИ“

Методологијата беше базирана на теоретски часови и практична вежби на таблети и паметни телефони. Курсот имаше свое мото РАЗБИВАЊЕ НА МОНОТОНИЈАТА ВО НАСТАВАТА ПРЕКУ ИНТЕРЕСНИ НАСЛОВИ, КРЕАТИВНИ НАЧИНИ НА УЧЕЊЕ НА НОВИ РАБОТИ, АКТИВНО ВКЛУЧУВАЊЕ НА СИТЕ УЧЕНИЦИ. Сите апликации можат да се превземат од Google Play и App Store.

Прочитај повеќе