Јавен настан ТРИБИНА - „Чекориме отворено кон еврпски трендови за развој на ресурсно училиште“

На 28.03.2019 година во чест на одбележувањето на патрониот празник на училиштето а во соработка со Министерство за образование и наука на Република Северна Македонија и Националното координативно тело за за имплементација на Конвенцијата на ОН за правата на лицата со попреченост беше организиран јавен настан-ТРИБИНА.

Прочитај повеќе