Наградени ученици кои учествуваа на конкурс за избор на најдобра литературна творба

Почитувни,
Ве известиме дека на конкурсот за избор на најдобра литературна творба  “Направи со мене а не за мене” учествуваа вкупно 107 ученици од основните училишта во општина Центар, Бутел, Чаир, Гази Баба, Куманово, Крива Паланка, Ранковце, Кратово, Липково, Арачиново, Шуто Оризари, Петровец, Илинден и Чучер Сандево.
Комисијата во состав
  1. М-р Славица Тодорова, библиотекар
  2. Сашо Митев, логопед
  3. Авидан Имери, одделенски наставник 
со големо внимание ги разгледа пристигнатите творби и според критериумите за избор донесе одлука да бидат наградени следниве ученици:
  1. Горјан Којчев, ученик во ООУ “Вера Јоциќ”-Скопје
  2. Берк Ѓунеш, ученичк во ООУ “Кирил и Методиј” – Центар,Скопје
  3. Симона Додевска, ученичка во ООУ Кочо Рацин -Куманово
Наградените творби може да ги проследите на следниот ЛИНК! 

Им честитаме на наградените ученици!
Следете не за повеќе информации за завршната манифестација, која ќе се одржи во септември кога ќе бидат доделени и наградите.
 
Со почит,
Проектен тим