Известување за проект "Направи со мене не за мене"

Поради големиот број на пристигнати творби од учениците од основните училишта на комисијата ќе и биде потребно повеќе време за разгледување на истите.
Поради тоа  Ве известуваме дека  проектниот тим донесе одлука рокот за објавувањето на резултатите да биде подолг од 5 дена од последниот рок за предавање на трудовите. 
За резултатите наградените ученици и училишта ќе бидат писмено известени од страна на комисијата до крајот на месец мај, а истите ќе бидат објавени и на веб страната на Основното училиште со ресурсен центар "Иднина"- Скопје.

Ви благодариме на интересот кој го покажавте за учество на конкурсот за литературни творби. 
Со почит,
Проектен тим

Галерија