Пишете ни порака

Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.

Контакт информации

Адреса: II Македонска бригада бр.3, Општина Чаир, 1000 Скопје
Телефон/Факс: +389 (0)2 2621 976
Е-пошта: 

Следете нè на